Oryantasyon Programı
2 Mart 2016 | 07:42

Öğretim elemanları ile öğrenciler arasında etkileşimi ve iş birliğini artırmak, ayrıca yeni kayıt yaptıran öğrencilerin Ana Bilim Dalına uyum sürecine destek olmak amacıyla II. Geleneksel Eğitim Yönetimi ve Denetimi Oryantasyon Programı öğretim elemanları ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirildi. Ana Bilim Dalı başkanı Prof . Dr. Necati CEMALOĞLU'nun açılış konuşmasıyla başlayan program, alanın değerli öğretim üyeleri Prof. Dr. Temel ÇALIK ve Yrd. Doç. Dr. Mehmet ŞEREN'in konuşmalarıyla devam etti. Programın ilerleyen dakikalarında, öğretim elemanlarının desteğiyle hazırlanan öğretim elemanları tanıtım slaytı sunuldu. Tanışma etkinliği, çay/kahve ikramı ve katılımcılar arasında gerçekleşen sohbet ile sona erdi.

Etkinliğimize destek veren herkese teşekkür ederiz.

Oryantasyon Programı Foto 1

Oryantasyon Programı Foto 2